Hai cu mine şi trei fete superbe într-o aventură urbană!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

„Eu nu merg în savană, că nu-mi stă machiajul”. Aşa făcea Costin mişto de mine acum vreo cinci ani, când îi venise lui revoluţionara idee de-a vedea ghepardul pe teren propriu, în curbă cu 150 la oră. Doar că, în materie de călătorii, eu aveam alte idei revoluţionare, pe care, vai, nu mi le-am schimbat. Nici acum nu tânjesc după aventuri în sălbăticie, după experimentat viaţa nomazilor sub-saharieni, după mers cu cortul o săptămână undeva, după înnoptat în cine ştie ce cabană mizerabilă de la munte. O să spuneţi că sunt o fiţoasă, n-aveţi decât, că n-am ce să fac în privinţa asta. Nu cred c-o să mă trezesc într-o dimineaţă şi-o să-i spun celui de lângă mine că vreau neapărat să ne construim o iurtă într-o pădure şi să ne hrănim cu ce putem prinde cu mâinile goale. La cum mă cunosc, o să vreau să-mi fac în continuare vacanţele într-un alt oraş frumos sau, cel mult, într-o insulă exotică, deşi nu sunt tocmai o entuziastă a plajelor.

N-am avut parte de-o copilărie „la ţară” tipică. Mergeam destul de des la bunici, dar şi ei, aidoma părinţilor, m-au crescut tot sub un clopot de sticlă, aşa că n-o să mă auziţi narând despre cum hoinăream pe dealuri cu vacile, despre cum săream garduri la vecini sau făcut baie în lacuri cu apă limpedecacristalul. Am avut mereu repulsie pentru murdărie. Îi priveam cu un oarecare dispreţ pe copiii care umblau cu muci la nas, tricouri pătate şi, mai ales, pentru cei care umblau desculţi. Chiar înainte să conştientizez conceptul de „mizerie”, pe la doi ani şi-un pic, dacă puneam cine ştie cum piciorul pe nisip, plângeam până mă spălau. La fel şi când mă murdăream pe mâini. Interpretez acest semn ca fiind unul genetic şi nu dobândit. Cu alte cuvinte, dacă sunt preţioasă, sunt din naştere. :)

Deşi uneori tânjesc după liniştea satului, sunt mai degrabă înclinată către aventuri urbane. Şi, ca să vezi cum m-a ghicit Lipton, că m-a chemat în “Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton”. Alături de Andreea Ibacka, Laura Cosoi şi Adina Necula fac parte din echipa „Fashion” şi o să facem de la drifturi la mulaje corporale.

Lipton Ceai Verde cu Stevia 1

Unul sau una dintre voi va veni cu mine în aventura asta intergalactică! Nu trebuie decât să-mi răspundeţi într-un comentariu, până pe 28 aprilie, la întrebarea: „în ce aventură urbană ai lua Lipton cu tine, ca să-ţi încarci bateriile?” Trebuie precizat, însă, că nu putem acoperi costurile de transport sau cazare ale câștigătorilor care nu sunt din București.

De ce? Pentru că Lipton Ice Tea Ceai Verde  vrea şi poate să ne ajute atât să ne hidratăm corect, cât şi să ne energizăm natural. V-am povestit de săptămâna trecută cât de sănătos este ceaiul verde. Iar dacă sunteţi la dietă sau pur şi simplu nu vreţi să consumaţi prea mult zahăr, există şi varianta cu ceai verde şi lămâie, cu stevia şi 30% mai puţin zahăr.

Deci, ce faci pe 11 mai? Vii cu mine şi trei fete superbe în aventura Lipton?

Update: Random.org a decis ca Magda mă va însoţi în aventura urbană. Felicitări! :)