Sophia, Brigitte, Liz, Marilyn

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Sunt totally straight. Marturie imi sunt balele pe care le-am lasat pe ecranul televizorului de cate ori mi s-au aratat Morientes, Zidane, Clooney, Jason Lewis sau Alain Delon pe la treij de ani, nu ca acum ar fi scarbavnic… (Asta nu inseamna ca Nihasa nu este cel mai frumos baiat din luuuuuuume.) Dar sunt femei de la care nu-mi pot lua ochii si-ncep sa ma holbez ca ultimul obsedat. Din viata reala, una dintre ele ar fi Oana Cuzino. Breath taking e putin spus. Din viata mai putin reala si mai mult televizata, am niste tipare de frumusete foarte bine definite, ermetice chiar. Femei a caror frumusete in topul meu n-o va egala nimeni sunt patru. Toate dive de cinema, clasice, rapitor de frumoase indiferent de timpurile in care apar.

Sophia Loren

Ma uit la femeia asta si-mi dau seama ca nu e simetrica, are gura mare, capul prea mic pentru trasaturile atat de bine conturate, ma’ da’ e al dracu’ de frumoasa! Si, chiar daca e intr-atat de frumoasa, culmea, are si personalitate.

Brigitte Bardot

Tin minte ca aveam o poza cu ea cand eram mica. Si, desi de-atunci imi placeau brunetele (poate si pentru ca si eu eram una si-mi doream sa ma legitimez cumva singura :)) ), ma fascina frumusetea ei. Fara cusur, din cap pana-n picioare. Ii ierti chiar si strungareata aia sub pretextul ca-i da farmec.

Liz Taylor

Am vazut-o-n Cleopatra si-atunci i-am zis maica-mii ca asta e cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata si ca seamana cu o matusa. Si ma gandeam la varsta aia ca daca matusa-mea seamana cu Liz, iar eu sunt ruda cu matusa-mea, am sanse sa seman si eu cu Liz cand o sa ma fac mare. Ori inca nu m-am facut eu mare, ori singurul lucru la care vom semana ramane parul. :D

Marilyn Monroe

I-a placut si lui Kennedy. N-avea cum sa ma lase tocmai pe mine indiferenta. Ditamai superbitatea. Ce ma deranjeaza e inocenta asta (poate doar aparenta) care-mi e indice de prostie. Probabil cea mai cunoscuta dintre toate cele de mai sus, a produs involuntar o sumedenie de urmase mai putin vrednice si mai mult uratele, vezi Paris Hilton.

Asadar, voua care vi se pare mai frumoasa si mai frumoasa?