5 din 2010

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Ultima leapsa din 2010 vine de la Hoinaru si are drept scop o privire in urma si-o tragere de linie. Nu-si propune o umflare in pene din partea autoarei, ci doar o retrospectiva a anului care a trecut, cu intamplarile care l-au marcat.

1. Una dintre cele mai mari prostii pe care le-am spus pana acum a fost Dca am destui prieteni. Mi s-a dovedit ca niciodata nu-ti prisosesc. In 2010, mi-am facut cel putin inca cinci prietene de nadejde, pe care nu le-as mai da inapoi. :)

2. Am invatat multe. Multe si mari, si marunte. Am citit o gramajoara, am incercat sa aplic ce-am invatat. Am descoperit si apa fiarta: exista oameni si exista rame si ca increderea e ceva ce se castiga, nu se ofera din prima.

3.  Am vazut Roma. Infaptuire la care visam cam de cand am vazut prima oara Parisul, adica de acum zece ani. Si tot in oala asta intra si faptul ca am vizitat trei tari. Nu-i spectaculos, dar pe mine m-a bucurat.

4. Am castigat mai multe concursuri decat in toata viata: 1. sedinta la un salon de intretinere corporala 2. manichiura si pedichiura – nerevendicat inca :) 3. cartea “Istoria artei”, de Gombrich, de la Hotcity 4. Un voucher de 1000 de lei la Praktiker 5.  Un telefon mobil Sony Ericsson Zylo (care e de vanzare) 6. Un audiobook si, sper, cei 10 000 de euro de la Milka. :))

5. Mi-am regasit colegii de la Orsova, la care ma gandesc de cand ne-am despartit, din 1994.

Dau leapsa lui Pietricel, Costin, Ninei, Mirunei (Copila blonda) si lui Aiurea.  :)