Webstock 2012

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Am mers pentru a patra oara consecutiv la Webstock, care mi se pare mai bun de la an la an. Felicitari, Cristian Manafu si echipa pentru organizare si consecventa!

Am avut norocul sa ma aflu in sala atunci cand a vorbit Eduard Novak, campion paralimpic la ciclism, bucuros sa imbine lumea onbike cu lumea online, dupa cum ne-a marturisit. :) Eduard facea performanta in patinaj viteza, sport in care a doborat toate recordurile nationale, pana in 1998 cand, intr-un accident de masina si-a retezat laba piciorului. A primit o proteza, iar la o luna dupa nefericitul eveniment, si-a ales un alt sport: ciclismul. Primul antrenor i-a fost chiar Internetul. Asa a aflat cum sa se antreneze, ce sa manance, ce sa nu manance etc. Replica de final ne-a dat gata: “daca stiam c-o sa bucur atata lume, as fi muncit mai mult”. Mai mult de 100 de kilometri pe zi?!

Dupa sesiunea “generala” au urmat alte trei desfasurate in paralel: social media, pro blogging si mobile.

Daca pana acum alegeam panelurile despre pro-blogging si social media cu ochii inchisi, de data asta am sucit-o spre “mobile”. In cadrul sectiunii moderate de Radu au vorbit:

Ionuţ Bălan (Industry Analyst)
Dan Matei (Developer)
Mihai Sfrijan (King.com)
Dimitris Sideridis (MoMobi)
Cristian Loloiu (Fillr)

Sper sa apara pe undeva si inregistrarea discutiei, ca s-o pot adauga aici.

Si pentru ca incepe sa ma intereseze din ce in ce mai mult sectorul “mobile” (marketing & aplicatii), poate imi indicati niste site-uri/bloguri de specialitate. :) Va multumesc!