Teoria Andreilor

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

“Il cheama cumva Andrei?” m-a intrebat ea hotarata si imediat mi-am amintit de teoria pe care-a dezvoltat-o in privinta baietilor pe care ii cheama Andrei. Mi-a spus-o intr-o noapte, cand despicam firul in patru despre un individ al carui nume nu-l stiam. Doar observandu-i comportamentul, Andra a pus pecetea: “sigur il cheama Andrei”. Si culmea! Chiar Andrei il chema! :)

Cum in viata fiecarei femei va exista la un moment dat un Andrei, ar fi bine sa citesti teoria. Spre deosebire de teoria stringurilor sau cea a chibritului, asta iti va folosi in viata de zi cu zi. Ca tot ne plangem ca-nvatam la scoala chestii inutile!

Andreii, aceste fiinte unice, sunt usor de remarcat in grupurile sociale. Mereu cool (fie ca vorbim de job, pasiuni, haine sau par), Andreii prefera glumele cu iz de sarcasm, se simt cel mai bine cand sunt in centrul atentiei si au o usoara tendinta spre infumurare (ceea ce nu e un lucru rau, pe multi ii prinde rolul).

Un Andrei e intotdeauna direct in complimente, fie ele caustice sau nu, si va fi mereu ferm in a-si spune parerea… despre ORICE! Thank God, Andreii au destule opinii, de la economia mondiala la construirea rachetelor NASA! Bonus, de cele mai multe ori, Andreii sunt ca somonii… against the flow. Parerilor lor sunt opuse celor vehiculate de plebeii din jur. Asa sunt ei… altfel si mereu cool.

Sa asculti un Andrei este intotdeauna hipnotizant! Descendent direct al lui Cicero, un Andrei va apela la toate tertipurile pentru a te convinge ca dreptatea e, a fost si va fi de partea lui.

Un Andrei este precum ghimbirul – love it or hate it! Fie il tii aproape pentru felul lui curios si nostim si mereu fascinant si nou (aici bagam si masochistii sau amatorii de a diseca al lor comportament), fie il detesti din fiecare por al pielii.

Dupa acest mini-lecture, iti dau si primul assignment. 
Tocmai ai aflat una dintre cele mai puternice teorii ale secolului. Aplic-o cu grija si depisteaz-i pe toti. Tu cunosti un Andrei? Confirmi teoria?