So, Kotler, we meet again…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Kotler este pentru marketing ceea ce Herodot este pentru istorie, Alecsandri pentru pastelul nostru si Caragiale pentru schita. Cea romaneasca, stati, ca nu m-am sonat. (Observati ce SEO intelectual fac pe cuvintele Herodot, Alecsandri si Caragiale? Horia Roman, Andrei, Mircea, cautati, fratilor, pe Google si gasiti-ma pe mine!)

Maine ma duc sa-l vad pe bagabont. Cel mai important barbat din viata mea, in timpul facultatii. Cate nopti ne-am petrecut impreuna! In cate dimineti ne-am trezit unul langa altul!

Maine o sa vad daca mai e el la fel de smecher si-n discurs cum e in carte. Am zis in carte? In cartoaiele pe care le-a scris, alea din care puteam sa-mi fac cazemata-n facultate. Alea gen bolţar, pline de clasificari, schemute, termeni, denumiri si tot felul de informatii pe care le uitai dupa examen. Bine, uneori si inainte de examen, dar hai, ca nu e cazul sa plang acum.

Maine ne vedem la Marketing3.0 sa-l ascult. Am castigat o invitatie datorita capacitatii mele extraordinare de persuadare a juratilor. Pe naiba! Am lasat un comentariu intr-o aplicatie de pe Facebook, care s-a intamplat sa fie apreciat pentru “creativitate si originalitate”. High school all over again! Multumesc!

Care aveti sa-i transmiteti ceva? Acum e momentul!