Rowenta ar trebui sa ma plateasca :)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Credeati ca numai Costin face marketing afiliat offline? So wrong. O fi inventat el conceptul, dar eu l-am dus la nivelul urmator. El cu telefoane, eu cu perii de intins parul. Fiecare cu ce-l doare. Dupa posibilitati.

Stiti ca mama natura m-a lasat pe pamant cu par buclat. Cret nu e, drept nici atat. Buclat. Multe isi doresc. Eu, pentru ca-l am, nu-l vreau. Asa ca-l intind. La inceput, cu placa. Doar ca placa mi-l turteste si mi-l lipeste de cap. Desi el e foarte, foarte des, pare ca am trei fire. Fapt deloc flatant pentru o fata a carei singura podoaba e parul.

Daca am fi la teleshopping, acum as zice ca peria rotativa Rowenta mi-a schimbat viata. Dar nu suntem, iar acesta este un articol neplatit, scris din simpla dorinta de a povesti si altora despre peria asta care face minuni.

Ce-mi place:

– cel mai important: produsul final. Niciodata parul meu n-a aratat mai bine;

– imi intinde parul, dar ii pastreaza volumul, nu-si bate joc de el ca parsiva placa;

– dupa ce mi-l aranjez, par proaspat iesita de la coafor, de sub mana priceputa a vreunui stilist. Nimeni nu stie ca felicitarile, masa si dansul au avut loc in sufrageria malditeasca;

nu folosesc produse de styling (cel mult un fas de fixativ)

– e usor de folosit, chiar si daca nu esti cea mai indemanatica fata din lume – dupa a doua intindere te poti considera experta

pretul – aproximativ 200 de lei – gandeste-te cat ai plati la coafor pentru aceeasi treaba

usuca si coafeaza in acelasi timp, prin urmare nu mai pierzi timp

Ce nu mi-a placut:

– prima perie pe care am avut-o a intrat in nefiinta dupa patru luni de folosire intensa. Cum are garantie doi ani, am returnat-o si am primit alta in schimb.

Si, pentru cele care nu ma stiti in realitate, exemplific cu poze cele trei tipuri de coafuri la care am apelat: placa, ondulat,  coafat cu peria rotativa Rowenta.