Roblogfest 2011

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Ca-n fiecare an, si la Roblogfestul de-aseara s-a lasat cu contestatii de premii, cu promisiuni de mitinguri in fata Metropotamului, cu grimase si huiduieli infundate. N-arunc prima cu piatra, si eu am facut ochii mari, a mirare, cand s-au anuntat castigatorii, din doua motive: 1. n-auzisem de mare parte dintre ei (fapt care poate denota ignoranta, nu neaparat obscuritate) si 2. stateam langa Pietricel (nici nu stiti cat de expresiva poate fi).

Pana la urma, e un concurs de adunat voturi, care chiar nu e necesar  sa reflecte “influenta”, traficul, PR-ul, popularitatea,  ascutimea condeiului etc. E foarte simplu: te zbati sa-ti aduni voturi, castigi. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca A-listerii merituosi nu s-au inscris in concurs.

Premiile de la Roblogfest sunt un simplu pretext pentru socializare. Nu e asta marele castig al adunarilor de gen?

M-am trezit cu o gramada de followeri noi pe Twitter. Se pare ca Aiurea si Ellunes au avut grija sa-i informeze ca “bruneta” sau “vulpita”, cum preferati, a carei mutra aparea pe toate ecranele ar fi fosta “Bulanele Pro Tv”, actualmente Maldita. Eh, se pare ca indreptatul parului, atat de hulit de unii (nu spun cine), finally pays off. :))

Am dat un “interviu” despre Internet Explorer 9, la care m-am incurcat de cinspe mii de ori, dandu-le senzatia celor care ma filmau/pazeau ca sunt retardata. Fapt partial adevarat. Asteptam ca din moment in moment toata lumea sa izbucneasca in ras , materializand astfel cel mai al dracului cosmar al meu. Sa mai zica cineva ca bloggerii n-au bun simt.

  • Am stat cu ochii pe Hoinaru, stie el de ce. Nu pot sa spun aici.
  • M-am pupat cu Auras si-am ajuns la concluzia ca ar trebui sa incetatenim traditia intalnirilor bloggistice de vineri seara.
  • Nu m-am pupat cu Piticu, fapt care ma face sa cred ca relatia noastra s-a racit.
  • M-am intalnit cu cel mai “fit” eMogul din lume.
  • Nu l-am mai stalkuit pe Nihasa.
  • Am cunoscut multa lume noua.
  • Raluca mi-a spus ca-i place mult de mine, declaratie la care n-am stiut cum sa reactionez pe moment, mai ales ca venea din partea unei fete pe care o apreciez. :)

Concluzia: tocurilede 10 au castigat din nou batalia cu picioarele mele. Ma intreb cat va mai dura pana sa-mi dau seama ca e un razboi pierdut?

Poze multe, aici.

LE: Minxieee a avut un rol deosebit de important in Roblogfestul meu. Poatechiarpecelmaiimportant. EVER. OSCAR!