Obrazul subţire…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Prefer să fac cadouri şi nu să le primesc şi asta pentru că sunt cusurgie. Chiar dacă buna creştere mă împiedică să spun de-a dreptul că nu-mi place un cadou, expresia feţei mele – care nu se poate preface cu dat dracului – mă trădează. Practic, dacă-mi dai o eşarfă maro cu gri, o să-ţi dai seama din prima cât de încântată sunt de ea.

Alegerea unui cadou pentru mine mi se pare cu atât mai dificilă dacă intri in categoria cosmetice. Acolo cred că doar prietena mea, Oana, ştie ce-mi place şi ce mi se potriveşte. E! Surpriză! Am primit zilele trecute o cremă Biotissima – Instant Perfection. Eu am fost în general mulţumită de produsele lor, dar crema asta vă jur că este ceva senzaţional. Am avut la viaţa mea tot felul de creme şi cremuţe, o mulţime de branduri, de la 10 lei la 400 de lei, dar la niciuna n-am fost atât de încântată când am pus-o pe faţă. O să ziceţi că exagerez. Vă înţeleg. La fel a făcut şi prietenul meu când mi-a văzut încântarea, dar, pentru că ştiam cu cine am de-a face şi că n-o să creadă până nu simte pe propria piele, i-am azvîrlit un strop pe pomete. A zis doar atât: “mamă, mai vreau!” Şi credeţi-mă, nu e nici pe departe genul căruia să-i pese vreun pic de cosmetice.

După 10 zile de utilizare…

Plusuri:

– textura incredibil de catifelată (iar când zic incredibil, e incredibil)

– rapididatea cu care intră în piele (adică imediat ce-ai pus-o pe faţă, nici nu-ţi dai seama)

– matifiază (dacă nu ai un ten cu probleme, nu mai e nevoie să foloseşti fond de ten. Eu, cel puţin, am renunţat.)

– hidratează (am ten uscat, deci mereu nevoie de creme puternic hidratante. Aceasta se încadrează perfect aici, fără să-mi simt pielea unsuroasă)

miros plăcut

Minusuri:

– nu-mi place cum se întinde fondul de ten peste ea. Deşi am auzit şi opinii conform cărora e excelentă ca bază de machiaj, eu n-am fost încântată.

– poate preţul (e undeva la 80 de lei, adică aproximativ în aceeaşi grupă cu Clarins, de exemplu, iar Clarins Eclat du Jour e crema mea preferată.)

O găsiţi aici: http://www.life-care.com/Interfaces/Eshop/ItemDetailed.aspx?itemID=16031, iar eu v-o recomand.