4 000 000 de sticle ABSOLUTely fabulous!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

“Dani, ai primit o sticla imensa de ABSOLUT Vodka.” Aşa a sunat mesajul care-a abătut asupra mea valurile de invidie ale întregii firme şi care pe mine m-a lăsat rece. Consum atât de puţin alcool, încât încă mă-mbăt dintr-o bere. După un cocktail deja vorbesc în franceză, iar după al doilea cocktail mă pomenesc că le spun tuturor ce gândesc despre ei. Fie că le place, fie că nu. De obicei nu le place. :D

Trece weekend-ul, ajung la birou, mi se înmânează pachetul, îl desfac şiiiii, ce să vezi? O sticlă atât de frumoasa şi de colorată, c-am întors-o pe toate părţile şi-am dus-o-n pelerinaj la toţi colegii.

Apoi am aflat că cei de la ABSOLUT continuă seria de promovări mişto care m-au făcut în facultate să le studiez şi să le analizez ad-urile într-o lucrare. Da, am luat 10. Vă amintiţi, cu siguranţă, schimbările de “outfit” prin care a trecut sticla de ABSOLUT de-a lungul timpului:

De data asta s-au întrecut pe ei înşişi. Cum au creat 4 000 000 de sticle cu design ABSOLUT unic aflaţi de aici:

Poze cu o parte dintre minunatele sticle:

Sticla mea:

Cei de la ABSOLUT m-au rugat să nominalizez un blogger pe care eu îl consider absolut unic. Nu cred că vă miră să vă spun că bloggerul meu absolut unic este Ellunes. L-am lăudat pe unde-am apucat: http://maldita.ro/despre-harul-haterului.html

Dacă vreţi să faceţi un astfel de cadou de sărbători, aflaţi că sticlele se găsesc în Real, Cora, Carrefour şi Mega Image.