Mogulii personali

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Imi placea sa ma laud cu proeminenta-mi coloana vertebrala de bloggerita care scrie ceea ce crede, fara sa se cenzureze, indiferent de consecinte, de supararile celor care s-au simtit vizati in articole. Imi placea cand veneau cititorii la mine si-mi spuneau ca apreciaza sinceritatea blogului si faptul ca spun mai pe bune decat Sprite. Si-apoi m-am introdus sub lupa critica a obiectivitatii.

Pai bine, mai, Maldita, cum poti tu sa spui ca esti aceasta Robespierre a blogosferei, cand ai atatea idei de subiecte de blog si nu le scrii ca sa nu deranjezi? Iti mai este propriu pseudonimul care troneaza langa dracul din header atat timp cat tu nu scrii de rau despre nunti ca sa nu superi cele cinspe mii de tineri insuratei la nunta carora ai participat sau urmeaza sa participi? Sau despre obiceiurile enervante ale unor prieteni care apoi iti vor bate obrazul? Ce fel de CTP cret mai esti tu daca ti-e rusine sa scrii despre situatii penibile ca sa eviti ofuscarea prietenilor prietenilor?

Oi fi eu singura bloggerita in situatia asta? Sau fiecare dintre noi avem mici moguli personali care ne dicteaza linia subiectelor de abordat pe blog si din cauza carora mai trecem cu vederea apucaturile cutarei cunostinte sau faza aia amuzanto-jenanta la care ai fost martora fara sa vrei?

Ma uit la mine si-mi vine sa-mi dau doua peste ceafa. As scrie despre X, dar stai, ca X e prieten cu prietenul meu si o sa se supere pe el daca afla. As scrie despre produsul X ca-i deo caca, dar de PR-ul lui se ocupa o prietena buna si cu prima ocazie mi-ar spune ca nu-i frumos ce fac.

As scrie despre tinuta unei fete la evenimentul x, dar o sa se simta prost si-apoi o sa se uite la mine cu ochii tristi si goi si-o sa-mi spun c-am fost prea dura si-o sa-mi caut metode de a compensa usturimea.

Maldita.ro este un blog controlat de moguli. De moguli personali.