Mic dejun cu eCostin

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

M-a sunat Costin acum vreo doua saptamani sa-mi spuna ce fac in dimineata zilei de 12 iunie. Cica luam micul dejun impreuna. L-am intrebat daca asta inseamna ca o sa ne si trezim impreuna, dar nici n-a vrut s-auda de-asa ceva. Alte detalii n-a vrut sa-mi dea.

Azi, m-am trezit cu noaptea-n cap sa nu care cumva sa-ntarzii, ca ma facea asta cu ou si cu otet pe toate retelele sociale, plus ca-mi aducea aminte cum “m-a scos din bezna, m-a invatat Internet etc.” Si cine-ar mai putea suporta INCA O DATA aceasta butada?

Dumnezeu n-a fost maldit, asa c-am intarziat vreo 20 de minute. Faza ironica era ca habar n-aveam la ce intarzii. Stiam doar ca trebuie sa ma uit dupa un autobuz alb, care pana la urma s-a dovedit a fi rosu si plin de bloggeri.

Despre ce era vorba? Pai cei de la BelVita s-au gandit sa ne invite la un mic dejun sanatos, cu iaurt, salata de fructe, cafea, suc de fructe si, bineinteles, biscuiti. Doar ca eu, precauta, mancasem acasa, asa ca n-am mai gustat decat un suculet pentru hidratare si vitamina C care ajuta la slabit. :P

Unde a avut loc micul dejun? Intr-unul dintre autobuzele turistice care se plimba de obicei goale prin Bucuresti. Le stiti sigur. N-a fost rau deloc. Ba chiar mi s-a parut mai interesant Bucurestiul vazut de-acolo.

La final, Cris Serb mi-a facut poza asta, alaturi de Roxana Precu. Tipul creepy din spate nu poate fi decat Auras.