Let’s do the Zonga

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Petrecerea de lansare a site-ului Zonga.ro a fost abil premeditata de agentia de PR (btw, felicitari The Practice pentru organizare si idee), printr-un teasing datorita caruia, cu cateva zile inainte, tot online-ul se-ntreba ce-i cu #ziuaz.

Cinci bloggeri – Cristina Bazavan, Chinezu, Victor Kapra, Manafu si Bobby Voicu – au jucat rolul amfitrionului in cinci petreceri tematice, respectiv rat pack, flower power, hard rock, rock 2000 si disco (sper ca nu i-am incurcat).

Am avut bucuria sa fiu invitata la cea in care m-as fi simtit cel mai in largul meu, respectiv cea care celebra sfarsitul anilor 50, inceputul anilor 60, cu perle, manusi fine, pana la cot, rochii superbe (din care ma inspir si-n tinutele de zi cu zi), gratie si feminitate.

Ce-i cu Zonga?

Este un serviciu de muzica on si offline: adica poti sa asculti ce melodii vrea urechea ta indiferent daca esti sau nu conectat la Internet. Au si liste predefinite, deci nu trebuie sa selectezi piesele fir cu fir, liste care se regleaza automat pe toate device-urile pe care ai instalat programul.

Momentan produsul este in private beta, ceea ce inseamna ca nu-l poti testa decat daca ai invitatie. Si ghiciti cine are trei invitatii de dat? Mhm. Deci, cine doreste? Cine pofteste?

Poze sterpelite de la Criserb.com