Let’s go chasing rainbows in the sky

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Sunt fericita cand nu-mi doresc sa fiu in alta parte. Iar marti, 25 septembrie, a fost pentru prima data dupa foarte mult timp, cand nu mi-am mai dorit sa fiu in alta parte. Sau cu altcineva.

Sunt fericita cand mi-e bine aici, langa tine, cu tine si nu trebuie sa-mi alung propriile ganduri. Cand ma bucur de prezent si nu-mi mai construiesc castele de nisip in curtea patrata de la Luvru si nici nu trebuie sa enumar motivele pentru care. Cand ma uit la tine si stiu ca cum iti e fara sa-mi spui.

Sunt fericita cand ma trezesc dimineata si primii ochi pe care-i vad sunt cei mai frumosi din lume sau cand, crezandu-ma adormita, tu ma saruti pe ceafa. Si nici nu te-ntreb de ce faci asta.

Incep sa nu mai despic firul in patru si sa nu mai simt nevoia sa bifez liste. Nu-mi mai fac planuri pentru ca mereu ajung sa ma faca ele pe mine. Nu-mi mai cer explicatii. Vreau doar sa-mi fie bine azi. Iar daca mi-e bine azi, sigur o sa-mi fie bine si maine.

Sunt fericita cand nu-mi mai scriu propriul scenariu si-aleg sa-l scriem impreuna. Nu mai urc scari cu trepte predefinite si nici nu mai plec la drum cu tolba de idei preconcepute.

Sunt fericita ca pot sa-ti spun ce cred, iar tu ma-nveti ca oamenii diferiti pot fi doua piese de lego care se imbina perfect.

Chiar, ce faci pe 3 mai?

Marmosine