Dan Bittman, sunt foarte ssssuparata pe tine

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Iată că Ssssimina a prins din nou gustul scrierii și mi-a lăsat la ușa blogului un colet. C-un alt articol. :)

Mi-ai stricat seara de duminica, atunci cand ai eliminat-o pe Diana Cazan din concurs. Da, fata aia cu deficiente de vedere, pe care ai trimis-o sa cante muzica religioasa, ca nu se integreaza in peisajul muzicii romanesti. Daca as fi baut o sticla de ulei de plaja, nu mi-ar fi fost asa greata ca in momentul in care ai ales sa pastrezi niste concurenti frumosi, “intregi”, luciosi si bengosi, cu dinti sclipoşi, ca in Sandy Bell. Oricum, nu conteaza. O sa imi treaca si supararea. Cum mi-a trecut si cand a castigat Stefan Biceps-Triceps-Deltoid Stan la “Vocea Romaniei”. Mie imi placea Canaf. Atat de tare, incat da, am dat sms. AM DAT SMS. EU care nu dau bani la cersetori si ignor copiii arsi pe care mi-i pun cretinii pe wall!

Cred ca problema mea e ca apreciez oamenii care ma fac sa imi dau seama ca pielea de gaina ramane un must-have cand vine vorba de muzica. Artistii care trebuie sa isi reintregeasca sufletul dupa fiecare spectacol pentru ca l-au impartit cu afonii care au venit sa ii asculte. Oamenii NORMALI, cu dintii strambi, cu nasul mare, cu fundul plat, cu vederea incetosata. Aia care sunt eliminati primii, aruncati peste zidurile cetatii şoubiz.

La muzica si fotbal ne pricepem toti. “Hai, ba, ca a cantat bine asta, mai avea putin si spargea boxele, ce dreacu’! Si e si buna, uite ce cur are!”

Nota pentru idioti

Muzica nu sparge linisti. Doar le umple.

P.S. Am devenit ce nu credeam vreodata: fana lui Cheloo. Marile caractere se ascund si in bocanci.