Dac-ai putea sa dai timpul inapoi, unde te-ai duce?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Mie-mi place sa visez cu ochii deschisi. Fapt care mi-a adus si bune, si rele. Bune ca-mi vin tot felul de idei, rele ca uneori starea de visare m-apuca in momente in care trebuie sa fiu cu ochii ciuliti si cu urechile tinta in prezentarea omului care incearca sa sustina o idee. Sau mai multe.

Azi am visat iar cu ochii deschisi si mi-am pus o-ntrebare: daca s-ar face un sondaj al inventiilor care sa fie puse in practica, oare ce-ar vota omenirea? Medicamentul care sa vindece orice boala? Butonul magic care aduce pacea mondiala? Potiunea care transforma foametea in istorie? Masina timpului? Elixirul tineretii? Briosele care te slabesc? Berea care nu face burta?

Eu va spun sincer. Mi-as dori sa se inventeze masina timpului. Doamne, ce m-as mai plimba cu ea! De fapt, o masinarie care sa-mi permita nu doar sa dau timpul inapoi, ci si sa ma poata transpune in tot felul de locuri minunate. Ca degeaba dau eu timpul cu trei secole inapoi, ca tot n-as pranzi cu Regele Soare, ci cel mult cu Dimitrie Cantemir.  Odata masina timpului si-a spatiului devenita realitate, as incepe cu Wembley 1986.

Tu unde te-ai intoarce? :)

 

Sursa foto: http://www.routard.com