Cât costă o viață de om? 6000 de euro

3 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 2 Pin It Share 1 Email -- Filament.io 3 Flares ×

De atât are nevoie Gabriela Stănescu (39 de ani), diagnosticată cu cancer la sân, ca să trăiască.

gabriela stanescuOperația care îi poate da șansa la viață are un preț pe care Gabriela nu și-l permite, deși a lucrat înca din adolescență pentru a-și susține mama, după ce tatăl său a murit. În ultimii ani, a fost însoțitoare de zbor pentru o companie din străinătate, însă, din cauza stărilor de rău tot mai dese a trebuit să demisioneze și să se întoarcă în țară. A pus simptomele pe seama oboselii acumulate și a stresului inerent într-un astfel de domeniu de activitate. Se aștepta ca perioada de pauză să îi readucă vitalitatea și deja își făcea planuri de viitor cu privire la profesia ei. A aflat, în schimb, că s-a îmbolnăvit de cancer la sân, diagnosticul exact fiind “formațiune tumorală metabolic activă, cu diametre maxime 7,6/4,1/7,4 cm”. Au urmat șocul, disperarea și, în final, depresia cauzată de neputința de a plăti 6.000 de euro pentru a avea o șansă la vindecare.

Sprijinită doar de mama sa, Gabriela are nevoie de ajutorul celor care înțeleg că lupta cu o astfel de boală este una contracronometru.

Contul bancar unde pot fi depuși bani pentru această cauză, încă nepierdută, este: RO11BRMA0999100053012533 (Banca Românească, sucursala Unirii), beneficiar Gabriela Stănescu.

Pentru Gabriela, suma este imensă, dar, dacă fiecare dintre noi am pune nu mai mult de un euro, i-am salva viața. E foarte simplu.