Capitala Islandei are cel mai bagabont primar!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Cel mai bagabont primar din lume nu e domnu’ Baroiu, care-a condus comuna Padina din Mehedinti timp de 30 de ani, ci cel din Reykjavik. Nu ca domnu’ Baroiu n-ar fi bagabont, dar uitati si voi cum a castigat asta alegerile si cum face ca toti dracii fara sa-i pese ca-i primar si “nu se cade”:

– poarta costum fucsia

– n-a urmat o facultate, iar pe vremuri a fost taximetrist, a cantat intr-o trupa de punk-rock si-a devenit cunoscut in calitate de actor de comedie

– dintr-o gluma, si-a facut un partid alaturi de alti dilii ca el, partid pe care l-a denumit sugestiv: Best Party. Cum dracu sa nu votezi cu Best Party? Si uite-asa au castigat alegerile. Cum toate celelalte partide erau banuite de coruptie, prietenii nostri cretini au jurat ca vor recunoaste toate actele de coruptie pe care le vor comite si-au promis sa nu-si tina promisiunile electorale: prosoape gratis pentru toate piscinele din oras, un urs polar nou pentru Zoo, un parlament fara droguri si-un nou Disneyland.

Asta a fost parte din campania lor electorala:

Participa deseori la parade gay si nu oricum, ci travestit.

A protestat impotriva abuzurilor comise de autoritatile din Rusia impotriva celor de la Pussy Riot.

Fiica-sa este o mega-bunaciune. Dar pentru asta, trebuie sa dati click aici, pe articolul de unde-am aflat si eu de bagabontul primar. 

ASTA NUMESC EU IRONIE SI AUTOIRONIE!

via @Joe Popov