Bon Jovi

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Stateam asa si ma uitam la Jon Bon Jovi asta si ma gandeam cum poti sa-ti ramai in fire cand milioane de oameni te considera zeu? Cam cat de intreg la cap si de echilibrat si de lipsit de traume in copilarie sa fii sa ramai cu picioarele pe pamant dupa ce vezi o mare de maini ridicate care se misca-n ritmul muzicii tale? Cam cat? Si cam cat de impacat cu tine trebuie sa fii, ca sa ramai o viata intreaga alaturi de iubita din liceu, in timp ce milioane de fane, nu putine, ar arunca oricand cu sutienele spre tine?

Concertul Bon Jovi de la Bucuresti a fost INCREDIBIL. Oamenii aia au cantat ca pe CD, aproape trei ore fara oprire, cu-atata drag de muzica si-atata pasiune ca manelist daca erai, si ti-ai fi dat lantul jos sa poti sa sari mai sus.

Jon este incredibil. Are 49 de ani (patruzeci si noua de ani) si arata in felul ala in care iti vine sa-l iei acasa si sa nu-l mai lasi sa plece. Imi e si-un pic jena ca am gandit necurat la un barbat care ar putea sa-mi fie tata. O zana de barbat, ce sa mai! O sexosenie rarisima. Carismatic, ochi-albastri, cu niste dinti albi, perfecti, un corp de siren, o voce senzationala, care nu l-a tradat de-loc! Smintita am plecat de-acolo.

Degeaba am asteptat sa se dezbrace dracului de camasa aia, ca transpirase tot. A pastrat-o pana s-au stins luminile si-a putut sa se schimbe in tihna intr-un maiou negru. Mmmmm.

Au cantat hiturile alea care m-au facut sa sar de parca aveam arcuri in calcaie: Have a Nice Day, It’s My Life, Bed of Roses, You Give Love a Bad Name, Livin’ on a Prayer.

Nici nu vreau sa-mi inchipui ce parere ar fi avut Leana despre cei 55 000 de tineri socialisti care i-au cantat Happy Birthday lui Sambora in fata Casei Poporului. Nici nu vreau sa-mi inchipui. Pleca Bon Jovi tuns din RSR.

Frumos rau.